home_hover home mail_hover mail-small_hover mail-small mail activities_hover activities cancel check_hover check chevron clock close_hover close comment days edit_hover edit-small edit external_hover external facebook_hover facebook information_hover information link_hover link logout_hover logout mute_hover mute pause_hover pause plus radiocheck report_hover report reporters_hover reporters search share-bottom share-right sponsors_hover sponsors supporters_hover supporters-small supporters tag-right_hover tag-right twitter_hover twitter updates_hover updates user_hover user volume playbutton
Even voorstellen: dit is het team!
Edukans Actieplatform

Bij deze een kort voorstelrondje. Onderaan zie je van alle deelnemers ook een leuke (sportieve) foto! 

Uiteindelijk rennen w...

Even voorstellen: dit is het team!

Bij deze een kort voorstelrondje. Onderaan zie je van alle deelnemers ook een leuke (sportieve) foto! 

Uiteindelijk rennen we met z'n allen om een mooi sponsorbedrag op te halen. Klik links op 'Actiehome' of ga direct naar https://verhoeve-bv.inactievoo... om te doneren! 

Sander:

Op 28 oktober loop ik graag met Verhoeve mee voor Edukans om de kwaliteit van onderwijs te verbeteren! Ik hoop dat we er samen voor kunnen zorgen dat er meer aandacht en geld uitgaat naar beschikbaar kwalitatief onderwijs voor iedereen, omdat onderwijs, zoals Edukans het verwoordt in hun missie; de kans van je leven is! 

Johan:

Mijn naam is Johan Schipper, ik doe mee aan deze sponsorloop omdat iedereen de kans moet krijgen om geschoold te worden. Ontwikkeling staat centraal binnen Verhoeve en dat gecombineerd met hardlopen is natuurlijk geweldig!

Bernedine:

Ik ben Bernedine Hakvoort en ik werk al bijna 11 jaar voor Verhoeve.  De 4EM in Zwolle van afgelopen juni heb ik ook gelopen met een team collega’s van Verhoeve. Dit is mij erg goed bevallen, dus ik heb er weer zin in!

Josje:

Mijn naam is Josje, ik ben 21 jaar oud en studeer Taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht. In 2014 mocht ik met Edukans mee naar Kenia voor het project Going Global. Na afloop van deze reis wou ik mij graag blijven inzetten voor Edukans, vandaar dat ik nu als vrijwillig relatiebeheerder voor Edukans werk!

Tom:

Ik heb vorig jaar mijn eerste Diepe Hel Loop gelopen (21,1km, zie bijgaande foto). Mijn reden voor deelname is het parcours wat mooi en uitdagender is dan andere lopen. Daarnaast beleef ik veel plezier aan hardlopen en wordt het weer eens tijd voor een wedstrijd.

Stefan:

De reden dat ik meeloop is niet alleen vanwege de mooie route, maar vooral om samen met mijn sportieve 'hardloop collega's' een steentje bij te dragen om onderwijs voor arme kinderen te helpen realiseren.

Henry:

Mijn motivatie is dat ik elk jaar aan een aantal loopevenementen mee wil doen en dat ik het afgelopen juni erg leuk heb gevonden om met Verhoeve collega's de 4EM in Zwolle te lopen. Toen dit langs kwam hoefde ik dus ook niet lang na te denken. Ik vind het daarnaast mooi, dat er ook nog eens een goed doel aan onze deelname is gekoppeld aangezien je dan niet alleen voor je eigen prestatie loopt, maar ook nog iets kan betekenen voor anderen. Zo liep ik in het verleden ook al voor andere goede doelen. Dit geeft in mijn ogen toch ook een extra lading aan de deelname, wat de motivatie om een leuke tijd te lopen alleen maar groter maakt.

Maureen: 

Mijn naam is Maureen Visscher en ik ben een 22-jarige master student International Relations in Leiden. Mijn Edukans avontuur is begonnen toen ik als 15-jarige werd uitgekozen om mee te gaan met het project Going Global naar Oeganda. Hier heb ik het belang van onderwijs met eigen ogen gezien en ervaren. Om deze reden ben ik mij in gaan zetten als vrijwillig relatiebeheerder bij Edukans met als kers op de taart dat ik in 2017 als begeleider mee ben geweest naar Malawi om ook hier weer het belang van onderwijs te mogen delen en verspreiden aan een nieuwe generatie Edukans toppers!

Mark:

Vanaf jongs af aan vind ik hardlopen een leuke bezigheid en wat is nou mooier om mijn hobby te kunnen combineren met een goed doel? Juist!!

Michel: 

Ondanks dat ik (nog) geen fanatieke loper ben vind ik het harstikke mooi om aan deze sponsorloop mee te doen. Geweldig om samen met collega’s te strijden voor ontwikkeling van degene die het het hardst nodig hebben! Op dit moment ben ik hard aan het trainen (zie foto). 

Nick: 

Ik doe mee met de sponsorrun omdat ik van mening ben dat educatie en ontwikkeling vanzelfsprekend moet zijn en geen bepaald voorrecht. Door de 10km te lopen en geld te doneren hoop ik mijn steentje bij te dragen aan een waardevol initiatief om onderwijs en ontwikkeling voor kinderen en jongeren uit ontwikkelingslanden mogelijk te maken.

Media bij bericht (10)

Reactie plaatsen